Wereldkaart houten wanddecoraties brengen warmte en karakter in kamers

Wereldkaart houten wanddecoraties brengen warmte en karakter in kamers

Laat je interieur de schoonheid van de wereld weerspiegelen met World Map Wood Wall Decors. Dit prachtig gedetailleerde stuk heeft een verouderde MDF-achtergrond met een verweerde witte afwerking en zinkaccenten. Ideaal om een woonkamer of kantoor te accentueren! Door het weerbestendige oppervlak kan het binnen of buiten worden gebruikt, waardoor het geschikt is voor een klein of groot gebied. Het is ook een geweldige manier om een beetje karakter in een verder saaie hoek te brengen.

wereldkaart hout

Elk stuk wordt geleverd met een D-ring-accentkit, zodat je het gemakkelijk aan de muur kunt hangen . Deze houtgestookte boekensteun is ge├»nspireerd op de kaart van de Verenigde Staten. Door alleen de messing afwerking en hardware te gebruiken, maakt dit decor een gewaagd statement in elke woonkamer. Omdat het in de eerste plaats een houten wanddecoratie is, is het verkrijgbaar tegen een redelijke prijs – ideaal om wat Americana toe te voegen aan het huis of kantoor van een vriend. Uw gasten zullen ongetwijfeld het unieke design bewonderen wanneer ze uw huis of kantoor binnenkomen!

Kies uit een verscheidenheid aan World Map Wood Wall Decors met: antiek brons, geborsteld nikkel, rustiek zwart, klassiek wit, met olie gewreven brons, smeedijzer, natuurlijk, teak, wit en wijnglas. Al deze stukken zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, waaronder natuurlijk, met olie gewreven brons en kersenrood. Een snelle online zoekopdracht laat veel voorbeelden zien van deze intrigerende houten wanddecoratie. U vindt zeker het juiste meubelstuk om uw kamers warmte en karakter te geven!

Informatie over dit onderwerp: Muur-Art