Waarom u een Dermapen-behandeling zou moeten gebruiken?

dermapen behandeling

Waarom u een Dermapen-behandeling zou moeten gebruiken?

Wat is het? Dermapen is een innovatieve, niet-chirurgische procedure voor lichaamscontouring waarbij gebruik wordt gemaakt van steriele handtechnieken, vacuümtherapie, een lagedruk dermapenmechanisme en specifieke Dermapen Micro Scalpels om pigmentvlekken op uw gezicht nauwkeurig in kaart te brengen en te behandelen. Deze behandeling is perfect voor lichte tot matige pigmentvlekken in het gezicht, vooral als je fijne tot medium lijntjes of rimpels hebt die niet reageren op vrij verkrijgbare huidverzorgingsproducten. De micro-pennen die tijdens de behandeling met Dermapen worden gebruikt, zijn zeer effectief en zijn door de FDA goedgekeurd. Deze behandeling is ook veilig voor alle huidtypes. Het kan het uiterlijk van moedervlekken, fijne lijntjes en rimpels verminderen; het uiterlijk van littekens minimaliseren; en de textuur van de huid te verbeteren.

Dermapen huidbehandelingen zijn beschikbaar in twee sessies behandeling vernieuwend. In de eerste sessie wordt uw huid verdoofd met een plaatselijke verdoving en in de tweede sessie worden de micropennen gebruikt om de behandelde gebieden in kaart te brengen. Om volledige tevredenheid van de patiënt te garanderen, raden we aan om de hoogste kwaliteit en niet-toxische dermapen-behandelingsproducten te gebruiken. Naast het behandelen van pigmentatie of fijne lijntjes, biedt Dermapen aanvullende behandelingen, waaronder huidverstrakking, verwijdering van zonnevlekken en correctie van bot- en gewrichtsimperfecties. De meeste patiënten zien resultaten binnen drie maanden na het begin van de behandeling met Dermapen, hoewel de meeste patiënten behandelingen blijven krijgen totdat ze volledig zijn genezen.

Hoe gebruik je het? Dermapen werkt door een diepere huidlaag in het getroffen gebied te creëren, wat helpt om fijne lijntjes en roodheid te verminderen. U kunt ook een licht prikkend gevoel ervaren, maar dit zal na verloop van tijd verdwijnen. Als u overmatige zonnestraling of blootstelling aan UV-stralen ervaart, heeft u mogelijk meer dan één sessie nodig. We raden u ten zeerste aan de aanwijzingen op de Dermapen-kit te volgen bij het aanbrengen of de aanwijzingen specifiek voor een roodheidsverminderingsbehandeling te volgen. Voor de veiligheid raden we u aan blootstelling aan de zon te vermijden en een vochtinbrengende crème, lotion of zonnebrandcrème te gebruiken terwijl u een dermapenbehandeling ondergaat.

Meer weten? Klik dan hier: Elim Instituut