Gezonde vleesvervangers

Gezonde vleesvervangers

 <a href=Valle del Sole: peulvruchten | kokosproducten | mais | granen | meel “>

Veel culturen gebruiken peulvruchten als basisvoedsel. Een dieet met veel peulvruchten is bijvoorbeeld in verband gebracht met een lagere body mass index en middelomtrek, die indicatoren zijn voor het risico op hart- en vaatziekten. Het toevoegen van peulvruchten aan uw dieet kan ook helpen bij het reguleren van de bloedsuikerspiegel. In feite werden diƫten met veel peulvruchten geassocieerd met lagere bloedsuikerspiegels. Dus, de volgende keer dat u wat eiwitten en vezels aan uw dieet wilt toevoegen, overweeg dan om een paar bonen aan uw dieet toe te voegen.

Peulvruchten zijn uitstekende vleesalternatieven, maar ze bevatten onvolledige eiwitten. Probeer voor complete eiwitten peulvruchten te combineren met voedsel gemaakt van granen of zaden op dezelfde dag. Een kopje zwarte bonensoep bevat bijvoorbeeld 12 gram eiwit. Tofu en edamame bevatten ongeveer tien gram eiwit. Voor nog meer eiwitten kun je vlees vervangen door linzen. Bonen zijn een geweldige manier om je eiwitinname te verhogen zonder in te boeten aan smaak!

De gezondheidsvoordelen van peulvruchten zijn talrijk. Ze zijn in verband gebracht met een verlaagd cholesterolgehalte en een verminderd risico op hart- en vaatziekten. Hoewel peulvruchten lectines bevatten, kan het op de juiste manier koken deze verbindingen verminderen. Zo eet je nog gezonder! En als u zich zorgen maakt over cholesterol, zult u blij zijn te weten dat peulvruchten een gezonde vervanging voor vlees zijn. Onderzoek heeft zelfs aangetoond dat peulvruchten u kunnen helpen gewicht te verliezen, het cholesterolgehalte te verlagen en de bloedsuikerspiegel te reguleren.

Klik door naar de website: https://www.valledelsole.nl/