10 tips om radiatorbekleding mee naar huis te nemen

radiatorbekleding thuis

10 tips om radiatorbekleding mee naar huis te nemen

Radiatorbekleding van ECD Duitsland is ontworpen om lelijke radiatoren te verhullen en geeft een ruimte een smaakvol landhuisgevoel. Deze bekleding omvat een plankoppervlak en muurbevestigingsbeugels om uw radiator te beschermen. Deze op maat gemaakte verharding is gemaakt van duurzaam MDF en gemarkeerde componenten en is zowel functioneel als decoratief. Een radiatorafdekking van ECD is eenvoudig te installeren en kan worden geverfd, gevernist of gebeitst om te passen bij de sier- en accentkleuren van de kamer.

Om de bekleding op uw radiator te installeren, meet u eerst de diepte van uw koellichaam en voegt u ongeveer twee en een halve inch toe aan de meting. Snijd vervolgens twee aangepaste MDF-zijpanelen, één voor elke kant van de radiator Radiatorombouw op maat. Plaats ze naast het koellichaam en lijn ze dienovereenkomstig uit. Snijd de MDF-lijst op de exacte maat van het voorpaneel en het achterpaneel. Plaats vervolgens het voorpaneel over het koellichaam en zorg ervoor dat de twee panelen aan de bovenkant van de radiator samenkomen.

Voeg voor een nog mooiere look pootjes of lijstwerk toe aan je radiatorbekleding. Je kunt desgewenst ook een basisdop aan de bovenkant toevoegen. U kunt een omslag op maat maken van MDF. En als u met een krap budget werkt, kunt u MDF kopen en het op de exacte afmetingen van uw radiator snijden. Zo bespaar je niet alleen op materiaalkosten, maar ook op het gedoe van schuren, schilderen en het plaatsen van een nieuwe radiator.

Klik hier voor meer waardevolle informatie: Radiatorombouw op maat