In samenwerking met de Zuid Limburgse Stoomtrein Maatschappij gaat het Limburgs Bus Museum rondritten uitvoeren langs de oude tramlijn die tussen Vaals en Maastricht lag.

Een gids zal u onderweg van alles vertellen over deze tramlijn.

De rit duurt ongeveer 1,5 uur a 2 uur en zal vertrekken vanaf het station in Wijlre.

De rit gaat via Gulpen, De Hut, Reijmerstok, Euverem, Gulpen, Wittem, Lemiers, Vaals en langs Klooster Wittem het eindpunt Wijlre alwaar men (indien u een arrangement boekt bij de miljoenenlijn) weer met de trein van de ZLSM weer terug kan reizen naar Simpelveld.

Rondrit zonder zlsm arrangement vertrekt om 10.00 en is uiterlijk om 12.00 terug.

De rondrit in combinatie met de ZLSM zal om 13.15 vertrekken vanaf het station.

Dit is een arrangement dat wordt aangeboden door de Zuid Limburgse Stoomtrein Maatschappij en het Limburgs Bus Museum bestaat uit een dagkaart trein in combinatie met een busrit per klassieke autobus langs de oude tramlijn.

Het arrangement is te boeken op:
www.miljoenenlijn.nl

Losse bus tickets zijn te bestellen via:

Ook is er kaartverkoop in de bus.

Boek nu ook onze Wowdeal

LET OP reserveer indien mogelijk want vol is vol.