Het Limburgs Bus Museum gaat met haar Hermes 8073 op pad naar de leverancier van haar kloppende hart: Het DAF Museum in Eindhoven.

Ontdek hoe het DAF van het heden en het verleden te werk is gegaan en nog steeds gaat. U gaat onder begeleiding van een gids op pad en gaat door het museum heen.

Op weg naar huis zullen wij onderweg een stop inlassen om onder het genot van een frietje met frikandel of kroket de excursie af te sluiten. Deze zit in de prijs inbegrepen.

Opstapplaatsen

Op de stations Heerlen, Sittard en Roermond kunt u opstappen. Geef bij uw reservering aan waar u wilt opstappen.

Vertrektijd

Heerlen 9.00 uur
Sittard 9.30 uur
Roermond 10.00 uur

Volwassenen: € 18,50

Kinderen: € 13,50

Reserveren

Bent u enthousiast geworden om met ons mee te gaan naar het DAF museum? Reserveer dan via ons contactformulier. Geef hierbij aan met hoeveel personen u mee wilt gaan, waar u wilt opstappen en welke snack u bij de friet wilt.

Te huur: SBM 38
Invalid rotator ID specified (path erc_79_1549019285 doesn't exist). Unable to display rotator.